Norveç’in Üretim Kalitesi

Norveç, Kuzey Atlantik Denizi kıyısında bulunması nedeniyle balıkçılık konusunda gelişmiş bir ülkedir. Norveç’te balık yağı üreticileri kalite standartları doğrultusunda üretim zorunluluğuna ve sıkı denetimlere tabi tutulmakta, bu standartlarda hazırlanan balık yağlarının sıklıkla analizleri yapılmaktadır. Ayrıca üretici firmaların kendi iç prosedürleri gereği de bu kontroller sıklaştırılabilmekte ve bağımsız laboratuvarlar tarafından da test edilerek onaylanmaktadır. Norveç, ayrıca ekolojik denge açısından hangi balıkların, hangi büyüklükte avlanması gerekliliği konusunda da hassasiyet göstermekte, sürdürülebilir balıkçılık uygulaması ile balık türlerinin geleceğini koruma altına almaktadır.

168 Yıllık Tecrübe

Möller's Omega-3 dünyada 168 yıldır üretimi yapılan balık yağıdır. 1854 yılında Norveçli Eczacı Peter Möller tarafından üretilmeye başlanmıştır ve günümüzde 30’dan fazla ülkede milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.

Yüksek Omega-3 Desteği

Soğuk ve derin denizlerde yaşayan balıklar, yaşadıkları şartlara uyum sağlayabilmek amacıyla vücutlarında fazla yağı depolarlar. Bu nedenle daha yüksek miktarda Omega-3 yağ asidi (EPA ve DHA) içerirler. Atlantik Okyanusu’nda yaşayan kuzey kutbu morina balığından elde edilen Möller’s Omega-3, yüksek miktarda Omega-3 yağ asidi (EPA ve DHA) içermektedir.

Doğal Balık Yağı Formu

Trigliserid formunda balık yağı içeren Möller’s Omega-3, şeker, tatlandırıcı, koruyucu ve domuz ürünleri içermez. Möller’s Omega-3 sıvı formları, doğal aromalar kullanılarak lezzetlendirilmiştir.

Lezzetli Tat

Doğal karışık meyve aroması, doğal elma aroması ve doğal limon aromasına sahip Möller’s Omega-3, dünyaca ünlü saygın bir kuruluş olan “International Taste Institute” (Uluslararası Tat Enstitüsü) tarafından ödüllendirilmiştir.

100 çocuktan 93’ünün severek içtiği balık yağıdır.*

Moleküler Distilasyon
Yöntemi

Möller’s Omega-3 balık yağlarının üretim sürecinde yağların doğallığının korunması sağlanırken, hassas bir saflaştırma yöntemi olan “moleküler distilasyon” ile ağır metallerden arındırılmaktadır.

Tescillenmiş Üretim Kalitesi

Möller’s Omega-3’ün üretici firması Orkla Health, Omega-3 konusunda uluslararası kalite standartlarını belirleyen bir kuruluş olan GOED’in (Global Organization for EPA and DHA Omega-3) “Plus” kategorisi üyesidir. Möller’s Omega-3 balık yağlarının her üretim partisinde aynı üretim kalitesinin uygulandığı, GMP ve ISO 22000:2018 sertifikaları ile garanti edilmektedir. 



Möller’s Omega-3 balık yağları MSC sertifikasına da sahiptir. Balıkların avlanmasında ‘‘Sürdürülebilir Balıkçılık’’ metodunun uygulandığı, böylece ekolojik dengenin ve gelecek nesiller için balık kaynaklarının korunduğu belgelendirilmiştir.

*Akademetre Research tarafından Türkiye’yi temsili 12 ilde, 3-6 yaş çocuklar ile yapılan Tat ve Beğeni Araştırmasının bulgusudur.

WhatsApp