Protein Deposu Antep Fıstığını Tüketmeyi Unutmayın!

shutterstock_1128198485

Gaziantep’in en sevilen lezzetlerinden biri olan Antep fıstığı, bağımlılık yaratan bir tada sahip. Tatlı ve pastaların vazgeçilmez malzemesi de olan Antep fıstığı, hep lezzetiyle anılıyor oysa fıstığın faydaları lezzetiyle eşdeğerde! Kansızlık, diyabet, kanser gibi birçok hastalığa şifa oluyor, vitamin ve protein ihtiyacına karşılık veriyor. Antep fıstığı Omega 3, Omega 6, Tiamin, B3, B6, B12, A, Pro vitamin, E ve B vitaminleri içeriyor. Omega 3 Antep fıstığını değerli kılan en önemli besin öğesi. Uzmanlar günde bir avuç kadar Antep fıstığı yemenin yağ asitleri ihtiyacını karşılamaya yardımcı olduğunu, vitamin ve protein desteğinin alınabildiğini söylüyor. Antep fıstığı, bağışıklığı güçlendirir, hastalıklarla mücadele eder, beyin fonksiyonlarını canlı tutar. Yağ asitleri günlük yaşamınızda enerjik ve sağlıklı olmanızı sağlar.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir